Sain mahdollisuuden kirjoittaa asiantuntija-artikkelin haastavista ihmissuhde- ja vuorovaikutustilanteista – suomeksi sanottuna eskalaatiota vaille olevista riidoista ja erimielisyystilanteista, joihin kiinteistöalalla saatetaan joutua samalla tavalla kuin kaikilla muillakin aloilla.

Normaalin työelämän käänteissä pärjäämme, kun osaamme kuunnella, kunnioittaa toisia ja olla kohteliaita. Sen lisäksi on meidän hyvä tunnistaa omat luontaiset taipumuksemme erilaisissa ihmissuhdetilanteissa, vaikkapa kokouksissa.

Synnynnäisinä pidetyt taipumukset ohjaavat meitä ajattelemaan ja päättelemään meille luontaisella, usein aina samalla tavalla. Kun ihminen oppii tunnistamaan oman tapansa, hän voi myös valita, millä tyylillä ja taktiikalla kokouksia ja muita tapaamisia kannattaa johtaa ja niihin osallistua. Tätä kutsutaan myös vuorovaikutustaitojen kehittämiseksi!

Lämpimät kiitokset Kiinteistöliitto Itä-Suomen toiminnanjohtaja Piia Moilanen, että sain tulla herättelemään keskustelua tärkeästä asiasta! Lehti kokonaisuudessaan ja oma juttuni löyty oheisesta linkistä:

https://issuu.com/kiinteistoliitto/docs/ita-suomen_kiinteistoviesti_1-2023/28