Kenet ystävistäsi haluaisit mukaan yhteiseen valmennukseen? Tykkää, nimeä ystäväsi ja tulkaa yhdessä valmennukseen! Ystävänpäivänä 14.2.2023 Facebookin alkuperäistä postaustani peukuttaneet osallistuvat arvontaan, jossa kolme (3) ystäväparia pääsee veloituksettomaan kumppanivalmennukseen. Valmennukset perustuvat kotimaiseen LUONTAISET TAIPUMUKSET™ -menetelmään, jota käytetään laajasti yksilöiden ja työyhteisöjen kehittämisen apuvälineenä. Facebook ei ole osallinen arvonnassa.

Valmennuksessa tutustumme toinen toistemme luontaisiin ajattelutyyleihin, jotka kertovat, mikä meille on luontaisesti helppoa ja mikä haastavampaa. Oma ajattelutyyli kertoo myös, millaisiin asioihin kiinnitämme luontaisesti huomiota, miten päättelemme eri asioista tai millainen on luontainen vuorovaikutustyylimme.

Vastaavia valmennuksia järjestämme normaalisti työpareille, urheilija-valmentaja -pareille, työntekijä-esihenkilö -pareille ja joskus myös ”parisuhdepareille” ilman pariterapeuttista valmennusotetta. Myös vanhempi-lapsi -pari sopii valmennettavaksi, kunhan lapsi on täyttänyt 16 vuotta ja näkökulmana on omien vahvuuksien tunnistaminen. Ennen valmennusta osallistujat vastaavat analyysiin, josta muodostuu KEHITÄ VAHVUUKSIASI™ -raportti. Raportit muodostavat valmennuksen perustan ja ne jaetaan osallistujille valmennustilaisuudessa.

Tee näin:

  • tykkää Akin alkuperäisestä Facebook-postauksesta ystävänpäivänä 14.2.2023 ja kerro, kenet haluaisit mukaan yhteiseen valmennukseen.

Tämän jälkeen:

  • arvomme kolme (3) voittavaa paria
  • ilmoitamme henkilökohtaisesti Facebookin kautta voittajille
  • sovimme yksityiskohdat ja pidämme kolme erillistä valmennustilaisuutta

LUONTAISET TAIPUMUKSET -menetelmästä lisää https://luontaisettaipumukset.fi/

Akista lisää https://www.linkedin.com/in/akimiettinen/