Palvelut

Itsetuntemus ja vuorovaikutus

Itsetuntemuksen puutteesta seuraa usein myös itsetunnon puute, joka näkyy epämukavien asioiden karttamisena tai peittelynä.

Valmennuksessa sukellamme itsetuntemuksen, vuorovaikutustyylien ja yhteistyötaitojen maailmaan. Teemme ennakkotehtävänä LUONTAISET TAIPUMUKSET™ -analyysin, joka toimii valmennuksen pohjana ja suunnan näyttäjänä. Löydämme itsestämme luontaiset vahvuutemme, jotka ovat onnistumisemme – ja usein myös onnellisuutemme – perusta.

Kenelle suunnattu?

  • yksilöt
  • ryhmät
  • esimiehet
  • yksilö- ja joukkueurheilijat
  • valmentajat ja ohjaajat
  • urheiluseurat ja muut yhteisöt

Vahva johtaja

Johtaja usein syyllistää ja selittelee jos ei tunnista heikkoja piirteitään. Vahva johtaja on avoin, nöyrä mutta päättäväinen. Hän edistää johtamaansa kokonaisuutta ja asettaa itsensä myös arvostelulle.

Tutustumme omaan luontaiseen johtamistyyliimme ja muotoilemme johtajuuden perustamme uudelleen. Löydämme henkilökohtaiset vahvuutemme ja teemme kehittymissuunnitelman itsellemme työkirjaa hyödyntämällä.

Kenelle suunnattu?

  • esimiehet
  • johtoryhmät

Valmennus on jatkoa Itsetuntemus ja vuorovaikutus -valmennukselle.

Tavoitteellinen työryhmä

Yksilö onnistuu paremmin ryhmän jäsenenä. Ryhmä onnistuu paremmin erilaisten yksilöiden avulla.

Löydämme uutta ryhmädynamiikkaa, kun ryhmän ”to-do” -tehtäväluetteloa verrataan siihen, mikä oikeasti kiinnostaa. Havahdumme ja suuntaamme fokusta uudelleen.

Kenelle suunnattu?

  • ryhmille, jotka haluavat kehittää dynamiikkaansa

Valmennus on jatkoa Itsetuntemus ja vuorovaikutus -valmennukselle.

Urheilijan maailma

Kiinnostavimpia asiakkaita ovat olleet kilpa- ja huippu-urheilijat sekä seuraorganisaatiot. Tavallisen työelämän menestystekijät ovat pitkälti samoja kuin huippu-urheilun, joskin kilpaurheilussa menestyminen – jos mahdollista – on vieläkin raadollisempaa kuin työelämässä. Urheilijoiden ja niiden taustaorganisaatioiden mentaliteetista muulla työelämällä onkin siksi paljon oppimista.

Päästäksemme tavoitteisiin me voimme hyötyä ulkopuolisesta avusta. Lähtökohdaksi tarvitaan vain oma aito kiinnostus oppia jotain uutta tai tehdä asioita eri tavalla kuin ennen.

Vipuvaikutus Consulting tarjoaa tukea sinulle kilpaurheilija, valmentaja tai urheilujohtaja.

Tapa jolla Aki kohtasi joukkueen ja avasi analyysit oli mielestäni harvinainen. Tämä oli itselleni se iso asia, sillä ihmisten kanssahan tässä tehdään töitä- oli ala tai analyysityökalu mikä tahansa. Opimme paljon joukkuedynamiikasta ja toistemme näkökannoista. Lauri Hakala

Women´s Team in Sollentuna Volley/Head Coach, Finland Women´s National Team/Assistant Head Coach