Oletko kohdannut vuorovaikutustilanteita, jotka ovat olleet haastavia tai vaikeita? Onko esimiestyössä kiperiä tai kuormittavia tilanteita, joissa olisit kaivannut apua? Onko organisaation sisäisessä yhteistyössä kehitettävää? Jos tunnistat itseäsi näistä, osallistu ainutlaatuiseen valmennuskokonaisuuteen, SEAL – Vaativien vuorovaikutustaitojen intensiivivalmennukseen.

Valmennus on kaksivaiheinen, ja se toteutetaan Ratsastuskeskus ILO:ssa Kuopion Sorsasalossa.

I. Oman LUONTAISET TAIPUMUKSET -profiilin läpikäynti 22.2.2019 klo 8-12 ryhmävalmennuksena. Saat kyselyn vastattavaksesi noin 2 viikkoa ennen intensiivivalmennusta sekä tarkemman ohjeistuksen. Tapaamisen jälkeen saat välitehtäviä, jotka auttavat sinua pohtimaan analyysin tuloksia suhteessa omaan itseen ja ihmissuhteisiin sekä vuorovaikutustilanteisiin.

II. Intensiivivalmennus 1.-3.3.2019. klo 9-16. Syvennät analyysin herättämiä ajatuksia Esan ja Henriikan johdolla. Työskentelet kokemuksellisen oppimisen keinoin hyödyntäen yhteistyötä hevosten kanssa. Aikataulut tarkentuvat, kun ryhmäkoko on tiedossa.

Valmennus toteutuu, kun minimiryhmäkoko 6 henkilöä täyttyy 10.2.2019 mennessä. Ryhmään otetaan enintään 12 henkilöä. Kysy myös erillisiä organisaatiokohtaisia toteutuksia tiimeille ja johtoryhmille.

Lue lisää PDF-esitteestä: SEAL – vaativien vuorovaikutustaitojen intensiivivalmennus